Тиждень математики, фізики та інформатики 2019



Тиждень математики, фізики та інформатики викликав масу позитивних емоцій!
Щойно закінчився тиждень математики, фізики та інформатики, для учнів 5-11 класів, який проходив під девізом «Я думаю, а значить, я існую» з 21 по 25 січня.
Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, де вчителі математики і інформатики Шумейко Ю.О. та фізики Бєлік О.М., ознайомили учнів з планом проведення та вручили сертифікати інтелектуальних ігор «Кенгуру» і «Левеня».
   



Цього ж дня була проведена інтелектуальна шоу-гра «Вирваний із натовпу», яка вже 3 роки викликає захоплення у дітей. Учні мали змогу проявити винахідливість, уважність і власний розум.

На другий день (вівторок) нашого тижня проводився клавіатурний турнір, в якому перемогу здобула Мамалига Вікторія, випередивши своїх конкурентів майже вдвічі. А після уроків учні 7-9 класів взяли участь в інтелектуальній грі «Турнір знавців інформатики», де поділившись на команди по 6 учасників, змагались в 9 цікавих раундах. Перемогу в цьому турнірі здобула команда «Системники» (капітан Марков Ярослав), обігнавши команду «Системний блок» (капітан Шумейко Вячеслав) всього на два бали.
  

Цікаво пройшла розважальна фізична гра «Поле чудес», проведена вчителем фізики Бєлік Ольгою Миколаївною. Учасники показали свої знання предмету. Учні були активними учасниками пізнавальних і веселих турів гри. Фінал виграв Мамалига Олександр, учень 9 класу. Що дозволило йому стати учасником супер-гри, яку він і виграв.





Для учнів 7-11 класів, вчителем  математики та фізики Бєлік О.М., була проведена презентація-гра «Добрий день, фізика!». На початку гри було створено дві команди, кожна з яких об’єднала знавців фізики 7-11 класів. Метою гри було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з фізики, стимулювати активну творчу роботу школярів, розвивати логічне мислення, кмітливість. Перемогу здобула команда «Термометри».


Протягом тижня учні мали змогу брати участь у конкурсах на кращу газету, ребус, задачу, кросворд, презентацію, твір, малюнок, жарт.
Всі учні, так чи інакше, були задіяні: хто готував, хто приймав участь, а хто – просто спостерігав, але теж при цьому робив для себе якісь відкриття та висновки.



В кінці тижня відбулася урочиста лінійка з нагоди нагородження переможців та активних учасників.

Ми прожили цей тиждень дуже активно, цікаво та з величезним творчим ентузіазмом. Це було захоплююче та викликало масу позитивних емоцій!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

А яку піцу обереш ти? РЕАЛЬНА МАТЕМАТИКА!

Як запам'ятати таблицю значень тригонометричних функцій

Звіт про проведення тижня математичних дисциплін